ZZP Verzekeringen Advies en Dienstverlening

ZZP Verzekeringen Advies en Dienstverlening - Bent u zelfstandig ondernemer zonder personeel en werkt u als zakelijk dienstverlener of adviseur? Dan wilt u kunnen ondernemen zonder zorgen. Met de ZZP Verzekeringen Advies en Dienstverlening bent u verzekerd voor risico’s die tijdens het uitoefenen van uw vak kunnen ontstaan. Denk aan bepaalde aansprakelijkheidsrisico’s en buitenhuisrisico’s. Of aan schade aan inventaris of goederen. Maar ook voor juridische conflicten bent u verzekerd.

Offerte ZZP Verzekeringen Advies en Dienstverlening aanvragen

Zelf de ZZP Verzekeringen Advies en Dienstverlening samenstellen!

De ZZP Verzekeringen Advies en Dienstverlening kunt u flexibel samenstellen. U bepaalt welke risico’s u verzekert en welke risico’s u zelf draagt. U kunt kiezen uit onderstaande verzekeringen. Deze zijn afgestemd op uw beroepsgroep.

ZZP Aansprakelijkheidsverzekering

Stel, u krijgt bezoek van een klant en u morst koffie over zijn broek. Gevolg: een flinke brandwond en een grote vlek op zijn broek. Een geruststellend idee dat dit soort aansprakelijkheidsrisico’s zijn gedekt met de ZZP Aansprakelijkheidsverzekering. 

Let op: schade door beroepsfouten valt niet onder deze verzekering. Hiervoor bieden wij een Beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

ZZP Inventaris- en Goederenverzekering

Het is erg vervelend als er iets met uw inventaris of goederen gebeurt. Met de ZZP Inventaris en Goederen verzekering bent u standaard verzekerd voor materiële schade aan deze bezittingen. Het verzekerd bedrag is € 10.000,00. Contant geld is verzekerd voor maximaal € 1.250,00. Per geval geldt een eigen risico van € 150,00. Voor herstel aan inventaris en goederen kunt u een beroep doen op de Herstel Service.

ZZP Buitenhuisverzekering

Ook schade aan of diefstal van bezittingen die u meeneemt naar buiten is verzekerd. Denk aan uw mobiele telefoon of uw laptop die u gebruikt bij een zakelijk gesprek. Het verzekerd bedrag is € 5.000,00. Per gebeurtenis geldt een eigen risico van € 50,00.

ZZP Ongevallenverzekering

Als zzp’er bent u, en uw gezin, afhankelijk van uw eigen inkomen. Maar een ongeluk kan u zomaar tijdelijk of langdurig uitschakelen. Dat kan een directe bedreiging zijn voor uw financiële situatie. Een persoonlijke ongevallenverzekering zorgt voor een eenmalige financiële tegemoetkoming als u als gevolg van een ongeval blijvend invalide raakt of komt te overlijden. Hiermee kunt u een deel van de extra kosten die de blijvende invaliditeit met zich meebrengt opvangen. Bijvoorbeeld om uw bedrijfsruimte aan te passen of om deel van uw ziekenhuiskosten te betalen. Als u door het ongeluk overlijdt ontvangen uw nabestaanden een éénmalige uitkering.

U kunt kiezen uit drie varianten verzekerde bedragen:

  • Blijvende invaliditeit € 50.000,00, Overlijden € 25.000,00
  • Blijvende invaliditeit € 75.000,00, Overlijden € 25.000,00
  • Blijvende invaliditeit € 100.000,00, Overlijden € 50.000,00

ZZP Rechtsbijstandverzekering

U kunt als ondernemer terechtkomen in situaties waarvoor juridische kennis nodig is. Bijvoorbeeld als uw klant niet betaalt. En soms wilt u alleen even weten wat uw juridische mogelijkheden zijn. Met deze rechtsbijstandverzekering bent u hiervoor verzekerd.

Verandert uw risico?

Gaat u uw bedrijf uitbreiden? Of verandert op een andere manier uw risico? Geef dit dan op tijd aan bij . Op die manier zorgt u ervoor dat u altijd goed bent verzekerd.

Korting op de premie

Sluit u meer verzekeringen af dan ontvangt u een interessante pakketkorting op de premie.

Assurantiebelasting

U betaalt 21% assurantiebelasting over uw verzekeringspremie. Met uitzondering van de premie op de Ongevallenverzekering.

Contractduur

De ZZP verzekeringen gelden vanaf het moment van afsluiten voor één jaar en wordt daarna telkens automatisch voor één jaar verlengd. Na het eerste jaar kunt u de verzekering op elk moment opzeggen met een opzegtermijn van één maand.

Betaling

U betaalt de premie voor de ZZP Verzekeringen Advies en Dienstverlening naar keuze per jaar, per half jaar, per kwartaal of per maand. Zonder enige extra toeslag.

Voorwaarden

Meer weten over wat wel en niet verzekerd is? De voorwaarden van de ZZP Verzekeringen Advies en Dienstverlening zijn altijd beschikbaar. U ontvangt de polisvoorwaarden bij uw offerte en bij de afgifte van uw polis.

Meer weten over de ZZP Verzekeringen Advies en Dienstverlening?

Heeft u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte van de ZZP Verzekeringen Advies en Dienstverlening? Neem dan contact op met Honig en Honig en bel 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en service bij schade.