Verzekeringen vastgoed

Verzekeringen vastgoed

Verzekeringen Vastgoed - Honig en Honig is gespecialiseerd in het verzekeren van vastgoed. Wij bieden een OG Beheer verzekeringspakket voor uw verhuurd bedrijfpand, beleggingspand, horecapand, kantoorgebouw, loods, sporthal, winkel of woonhuis.

Aansprakelijkheidsverzekering onroerend goed - Als eigenaar en/of exploitant van bedrijfspanden, gebouwen of woonhuizen, bent u aansprakelijkheid voor schade die onroerend goed aan zaken en personen (derden) toebrengt. Een Aansprakelijkheidsverzekering Onroerend Goed (AVB O/G) voorkomt dat u als eigenaar zelf de schade moet vergoeden aan derden die slachtoffer zijn geworden.

Offerte aanvragen

Bedrijfsschadeverzekering - Met de bedrijfsschadeverzekering verzekert u de continu├»teit van uw onderneming als uw bedrijf door een gedekte schade stil komt te leggen. Met de bedrijfsschadeverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over de vaste lasten, zoals de huur en de salarissen.

Offerte bedrijfsschadeverzekering aanvragen

Onroerend goed verzekering - Met de Onroerend goed verzekering is uw bedrijfspand of beleggingspand goed verzekerd. Ons pakket bestaat uit de volgende dekkingen: een aansprakelijkheidsverzekering onroerend goed, een gebouwenverzekering, een glasverzekering en een milieuschadeverzekering. De verzekeringen zijn geschikt voor bedrijven met vastgoedportefeuilles, een VvE of een particulier die pand(en) heeft.

Offerte onroerend goed verzekering aanvragen

Onroerend goed verzekeringen - Met de Onroerend goed verzekeringen is uw bedrijfspand of beleggingspand goed verzekerd. Ons pakket bestaat uit de volgende dekkingen: een aansprakelijkheidsverzekering onroerend goed, een gebouwenverzekering, een glasverzekering en een milieuschadeverzekering. De verzekeringen zijn geschikt voor bedrijven met vastgoedportefeuilles, een VvE of een particulier die pand(en) heeft.

Offerte onroerend goed verzekeringen aanvragen

Vastgoed verzekeringen - Met de vastgoed verzekeringen is uw bedrijfspand of beleggingspand goed verzekerd. Ons pakket bestaat uit de volgende dekkingen: een aansprakelijkheidsverzekering onroerend goed, een gebouwenverzekering, een glasverzekering en een milieuschadeverzekering. De vastgoed verzekeringen zijn geschikt voor bedrijven met vastgoedportefeuilles, een VvE of een particulier die pand(en) heeft.

Offerte vastgoed verzekeringen aanvragen

Ook uw leegstaand onroerend goed kan goed verzekerd worden met de speciale verzekering voor leegstaande panden. De economie is veranderd en het lukt niet altijd om alle panden te verhuren, Dat betekent natuurlijk niet dat u minder zuinig bent op uw pand(en), daarom deze bijzondere verzekering voor een leegstaand bedrijfspand.

Direct aanvragen

Verzekering leegstaande woning - Ook een leegstaande woning kan goed verzekerd worden met de speciale verzekering voor leegstaande panden. Leegstand van de woning kan voorkomen als gevolg van langdurige ziekte, overlijden van de eigenaar, een langdurig verblijf in het buitenland, een opname in een verzorgingstehuis of revalidatie-instelling of een situatie waarin een huis al enige tijd te koop staat, Dat betekent natuurlijk niet dat u minder zuinig bent op uw woning(en), daarom deze bijzondere verzekering voor een leegstaande woning.

Verzekering leegstaande woning direct aanvragen

Verzekeringen onroerend goed - Met de verzekeringen onroerend goed is uw bedrijfspand of beleggingspand goed verzekerd. Ons pakket bestaat uit de volgende dekkingen: een aansprakelijkheidsverzekering onroerend goed, een gebouwenverzekering, een glasverzekering en een milieuschadeverzekering. De verzekeringen zijn geschikt voor bedrijven met vastgoedportefeuilles, een VvE of een particulier die pand(en) heeft.

Offerte aanvragen Verzekeringen onroerend goed

Ook uw leegstaand onroerend goed kan goed verzekerd worden met de speciale verzekering voor leegstaande panden. De economie is veranderd en het lukt niet altijd om alle panden te verhuren, Dat betekent natuurlijk niet dat u minder zuinig bent op uw pand(en), daarom deze bijzondere verzekering voor leegstaande panden.

Direct aanvragen

Verzekeringen voor verhuurd onroerend goed - Met de verzekeringen voor verhuurd onroerend goed is uw bedrijfspand of beleggingspand goed verzekerd. Ons pakket bestaat uit de volgende dekkingen: een aansprakelijkheidsverzekering voor de verhuur van onroerend goed, een gebouwenverzekering, een glasverzekering en een milieuschadeverzekering. De verzekeringen voor verhuurd onroerend goed zijn geschikt voor bedrijven met vastgoedportefeuilles, een VvE of een particulier die pand(en) heeft voor de verhuur.

Offerte verzekeringen voor verhuurd onroerend goed aanvragen