Verzekeringen gezondheidszorg en welzijn

Verzekeringen gezondheidszorg en welzijn

Verzekeringen voor de sector gezondheidszorg en welzijn, voor diverse medische beroepen en praktijken.

Bedrijfsschadeverzekering - Met de bedrijfsschadeverzekering verzekert u de continuïteit van uw onderneming als uw bedrijf door een gedekte schade stil komt te leggen. Met de bedrijfsschadeverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over de vaste lasten, zoals de huur en de salarissen.

Offerte bedrijfsschadeverzekering aanvragen

Bereken en vergelijk uw bedrijfsverzekeringen speciaal voor medische bedrijven en beroepen! U kunt direct uw zakelijke verzekeringen voor de medische sector afsluiten met extra premievoordeel! Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Bereken uw premie

Bereken en vergelijk uw bedrijfsverzekeringen speciaal voor de gezondheidszorg! U kunt direct uw zakelijke verzekeringen voor de zorgsector afsluiten met extra premievoordeel! Honig en Honig helpt u graag met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling en professioneel polisbeheer.

Online vergelijking

Huisartsen-AOV - Movir introduceert op 1 februari 2020 de Huisartsen-AOV. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) speciaal voor huisartsen van nu. De Beroeps-AOV van Movir is vanaf deze datum niet meer af te sluiten voor huisartsen. Wat maakt de Huisartsen-AOV anders?

Groepsreisverzekering - U gaat met een groep op reis of u organiseert een studiereis naar het buitenland. Dan heeft u de verantwoordelijkheid voor de deelnemers en leerlingen. Sluit daarom de Groepsreisverzekering af. Daarmee is de hele groep goed verzekerd. Dat is een geruststellende gedachte. Niet alleen voor u, maar ook voor de thuisblijvers.

Direct verzekeren

Rechtsbijstandverzekering voor (para)medici - Als ondernemer in de medische dienstverlening zet u zich in voor de gezondheidszorg van mensen. Een complex werkterrein waar u niet zonder een Rechtsbijstandverzekering (Para)medici kunt. De kans op conflicten vormt een reëel risico. Bijvoorbeeld als een patiënt de kwaliteit van uw werk betwist en overweegt u aan te klagen. Of als u zelf klachten heeft over het functioneren van medische apparatuur en de leverancier niet thuis geeft.

Rechtsbijstandverzekering voor (para)medici direct aanvragen

Verzekeringen maatschappelijk werker – De risico’s voor een maatschappelijk werker zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor een maatschappelijk werker verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw beroep of branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers die werken in de maatschappelijk zorg. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt u het verzekeringspakket naar keuze samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken uw premie

In de branches Zorg en Uiterlijk ontstaan de meeste branden door een defect aan elektrische apparatuur. Ook na zo een gebeurtenis willen ZZP'ers die als medicus werken doen wat voor hen belangrijk is: hun patiënten van dienst zijn.

Verzekeringen sociaal pedagogisch hulpverlener – De risico’s voor een sociaal pedagogisch hulpverlener zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor een sociaal pedagogisch hulpverlener verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw beroep of branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers die werken als sociaal pedagogisch hulpverlener. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt u het verzekeringspakket naar keuze samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Premie verzekeringen sociaal pedagogisch hulpverlener

Verzekeringen voor fysiotherapeuten – De risico’s in de zorg zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor fysiotherapeuten verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers in de zorg. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt zelf het pakket samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken uw premie

Verzekeringen voor huisartsen – De risico’s in de Zorg zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met het Verzekeringen voor huisartsen verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers in de Zorg. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt zelf het pakket samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken uw premie

Verzekeringen voor tandartsen – De risico’s in de zorg zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met de verzekeringen voor tandartsen verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers in de zorg. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt zelf het pakket samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken uw premie

Verzekeringen voor de Thuiszorg – De risico’s in de Zorg en Uiterlijke verzorging zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met het Verzekeringen voor de Thuiszorg verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers in de Zorg en Uiterlijke verzorging. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt zelf het pakket samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken uw premie

Verzekeringen Zorg en Uiterlijke verzorging – De risico’s in de Zorg en Uiterlijke verzorging zijn bijzonder. Of het nu gaat om een juridisch conflict met een leverancier of een klant of patiënt die u aansprakelijk stelt. Met het Verzekeringen Zorg en Uiterlijke verzorging verzekert u die risico’s die het meest voorkomen in uw branche. Het pakket is speciaal voor MKB’ers en ZZP’ers in de Zorg en Uiterlijke verzorging. En omdat u zelf het beste weet welke risico’s voor u het belangrijkst zijn, kunt zelf het pakket samenstellen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, bemiddeling, beheer en service bij schade.

Bereken uw premie

Exclusief voor KNMT-leden biedt De Amersfoortse speciale verzuimdienstverlening aan. U kunt kiezen uit de KNMT Verzuimverzekering en de KNMT MKB Verzuim-ontzorgverzekering. Als KNMT-lid kunt u het verzuimrisico tegen gunstige premies en voorwaarden verzekeren.

Offerte Verzuimverzekering tandartsen KNMT aanvragen

Bent u apotheker en heeft werknemers in dienst? Goed nieuws! Dan bieden wij u een verzuimverzekering met aanvullende diensten, die speciaal voor apothekers is ontwikkeld. De verzuimverzekering is volledig afgestemd op de CAO en het werk in de apotheken. Deze brancheverzekering biedt een apotheker belangrijke voordelen!. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

WGA-Hiaatverzekering-cao-huisartsen - De LHV heeft haar leden dringend geadviseerd een WGA-Hiaatverzekering af te sluiten ter dekking van het zogeheten WGA-gat of hiaat bij medewerkers, die onder de CAO Huisartsenzorg vallen.

Offerte

WIA-verzekering Zorg & Welzijn - Wordt een werknemer arbeidsongeschikt? Dan kan het inkomen fors dalen. Uw werknemer kan dan mogelijk een WIA-uitkering krijgen van UWV en eventueel een aanvulling van het Pensioenfonds Zorg & Welzijn (PFZW). Toch zijn deze uitkeringen samen niet altijd hoog genoeg om de uitgaven te dekken. De kans bestaat zelfs dat het inkomen van de werknemer onder het sociaal minimum komt. De WIA-verzekering Zorg & Welzijn beschermt werknemers tegen dit risico door hun inkomen aan te vullen.

Offerte WIA-verzekering Zorg & Welzijn aanvragen