Aansprakelijkheidsverzekering ZZP

Aansprakelijkheidsverzekering ZZP – Met de Aansprakelijkheidsverzekering ZZP bent u als ZZP-er verzekerd met een hoog bedrag en heeft u een lage vaste premie. Brengt u als ondernemer zzp er per ongeluk schade toe aan een ander, dan hebben wij een passende aansprakelijkheidsverzekering voor u en uw bedrijf en afgestemd op uw sector. Bereken online de premie voor uw Aansprakelijkheidsverzekering ZZP!

Offerte aanvragen

Dekking Aansprakelijkheidsverzekering ZZP

Geen overbodige dekkingen

Als zzp'er heeft u geen personeel in dienst. U heeft dan dus weinig aan een dekking voor werkgevers­aansprakelijkheid. Daarom is dit alleen verzekerd als u een stagiair of uitzendkracht in dienst heeft voor maximaal 6 maanden.

Dit is er allemaal verzekerd

 • Schade aan personen of andermans eigendommen waarvoor u aansprakelijk bent.*
 • Schade waarvoor u aansprakelijk bent, bijvoorbeeld doordat iemand zich door uw toedoen heeft bezeerd.*
 • Schade die u veroorzaakt aan zaken die u in beheer hebt voor bewerking of behandeling.
 • Schade die is ontstaan door een verkeerde behandeling.

Dit is niet verzekerd:

 • Schade aan software en hardware
 • Schade door beroepsfouten in de branche zakelijke dienstverlening, bijvoorbeeld een verkeerd advies. Hiervoor kunt u een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor afsluiten
 • Schade die u met opzet heeft veroorzaakt

Eigen risico per branche

Bij de Aansprakelijkheidsverzekering ZZP heeft u een eigen risico. De hoogte van het eigen risico is afhankelijk van de branche waarin u werkt. Veroorzaakt u schade aan spullen die u heeft geleend, gehuurd of bewerkt? Dan betaalt uzelf vaak een percentage van het schadebedrag, vaal met een minimum bedrag.

Contractduur en betaling

 • Contractduur en verlenging: de verzekering geldt vanaf het moment van afsluiten voor 1 jaar. Daarna verlengen verzekeraars de verzekering steeds automatisch met 1 jaar.
 • Opzeggen: na het eerste jaar kunt u de verzekering op elk moment opzeggen met een opzegtermijn van1 maand.
 • Betaling: U betaalt de verzekering per jaar, half jaar, kwartaal of maand, zonder extra toeslag.

Lage, vaste premie

Met lage kosten kunt u beter concurreren met andere zelfstandig ondernemers. U bent met de Aansprakelijkheidsverzekering ZZP daarom al verzekerd vanaf € 8,33 per maand, afhankelijk van de branche waarin u werkt.

Voor de Aansprakelijkheidsverzekering ZZP betaalt u slechts een klein, vast bedrag per maand. In de ene branche loopt u natuurlijk meer risico dan in de andere. Daarom verschilt de maandelijkse premie per branche.

Meer verzekeringen? Meer korting!

Heeft u 2 verzekeringen uit het Pakket ZZP Verzekeringen, dan krijgt u korting. Hoe meer verzekeringen, hoe meer korting. Dat kan oplopen tot wel 10%.

Voordelen Aansprakelijkheidsverzekering ZZP?

 • Hoog verzekerd bedrag: met de Aansprakelijkheidsverzekering ZZP bent u standaard verzekerd tot € 2,5 miljoen.
 • Lage vaste premie
 • Aantrekkelijke pakketkorting vanaf 2 verzekeringen

Aansprakelijkheidsverzekering ZZP aanvragen

Vul hieronder uw gegevens in, bereken uw premie, vergelijk de verzekeraars, vraag een offerte aan of sluit direct uw Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven af. Als u zelf uw Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven afsluit, dan is er geen sprake van advies. Wilt u advies over bijvoorbeeld de dekking van uw Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven? Neem dan contact met ons op en bel 072-5642669 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer weten over Aansprakelijkheidsverzekering ZZP?

Heeft u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte van de Aansprakelijkheidsverzekering ZZP? Neem dan contact op met Honig en Honig en bel 072-5642669 of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk advies, deskundige bemiddeling, professioneel polisbeheer en schadeservices.